0266 714 50 50

NARKOTİK EĞİTİM TIR’I BALIKESİR’DE

“Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” Projesi kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, uyuşturucu ile mücadele ve farkındalık çalışmaları kapsamında, madde kullanımı ve bağımlılık ile ilgili doğru zannedilen yanlışlıklara dikkat çekmek, gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla oluşturulan Narkotik Eğitim Tır’ı Balıkesir’e geldi.

 

Narkotik Eğitim Tırı’nın, ilk günkü konukları Balıkesir Valisi Ersin YAZICI, İl Emniyet Müdürü Cengiz ZEYBEK,İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat KINAY, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet NARLI, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak ÖZTOP, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup YILDIZ, STK temsilcileri,diğer kamu kurum yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler oldu. Tırın içerisindeki ekipmanları inceleyen Valimiz Ersin YAZICI ve protokol üyeleri uzman polislerden bilgi aldı. Dokunmatik ekranları inceleyerek uyuşturucunun insan vücudunda yarattığı etkileri gören Vali Sayın Ersin YAZICI, uyuşturucunun insan sağlığını nasıl yok ettiğini ifade etti.

 

Tırdaki uygulamalar hakkında bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Valimiz Sayın Ersin YAZICI,  eğitimin önemine değinerek, “Bu illetten gençliğimizi kurtarmak için yapılması gereken tüm tedbirleri almaya gayret gösteriyoruz.Uyuşturucu alışkanlığı ile mücadele de toplumun topyekûn hareket etmesi gerekiyor. Balıkesir Valiliği olarak uyuşturucuyla mücadele konusunu çok önemsiyoruz. Uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla devam ettireceğiz. Uyuşturucu ile mücadele konusunda gerek emniyet müdürlüğümüz, gerek jandarmamız gerekse de diğer kurumlarımız çok sıkı takip ve işbirliği içerisindedir. Bu anlamda Balıkesir’de uyuşturucu ile mücadele konusunda ciddi mesafeler almış bulunuyoruz.”dedi.

 

Narkotik Eğitim Tırı, 09-14 Ocak 2019 tarihleri arasında ilimiz Toplu Taşıma Merkezinde; 15 Ocak 2019 tarihinde Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanında;

16 Ocak 2019 tarihinde Bandırma Cumhuriyet Meydanında kurulacaktır.

TIR merkezde 09:00-17:00 saatleri arasında, ilçede 09:30-17:00 saatleri arasında halka hizmet verecek olup,”Bağımlı Olma Özgür Ol”  diyerek tüm halkımızı Narkotik Eğitim Tırı’nı ziyarete davet ederiz.

HABERLER & DUYURULAR

14 Mart Tıp Bayramını Kutlarız
14 Mart Tıp Bayramını Kutlarız

14 Mart 2024

 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü
 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü

8 Şubat 2024

4 Şubat Dünya Kanser Günü
4 Şubat Dünya Kanser Günü

6 Şubat 2024

İLETİŞİM
© 2024 Bandirma 01 Nolu Aile Sağlığı Merkezi. Tüm Hakları Saklıdır.